måndag 4 juni 2012

Ny vecka . . .

Nya tankar.
Allt blir inte alltid som man tänkt sig och då kan det vara skönt att bara vara. Sappa lite på tv, och inse att världen är där ute och jag är har inne.
Program som efter10 får mig att känna mig märklig, kanske har det att göra med att jag har svårt för Malou. Och det har inget att göra med blondin bruden. . . Är hon ens kvar?? Orka bry sig. Nä nu musik ska pumpas ut, återhämtning till max!! Soppa är bra för kroppen, speciellt när den inte varit som den ska. Magen krånglar och att jobba på tåg då är inte kul. Så jag tar mig tiden, plockat fram några goa tankar och ger mig själv dagen.
Det blir en kostsam historia, men hellre bli frisk än att gå runt med kramper. Kanske ska släppa lite på kaffet . . . För magkniporna tar mig tillbaka till ungdomens tid.
Då läkarna trodde att jag hade psykiska problem och problem hemma. Vad sjukt, hur tänkte de Lixom . . . Aja, jag sluta med kaffet då och det blev bra. Så kanske kanske att det är samma sak denna gången med, för inget annat har hjälpt. Eller så är jag psykisk sjuk och inte vet varför . . . . Sikken svår sitts!!
Nä. Jag får återgå till tv:n nu . . .
Nyyyy sa jag !!

Xoxo- bellyboy

Inga kommentarer: