söndag 7 juni 2009

Söndag ... ... är det guds dag?

Ja, alla som går till kyrkan gör ju oftast det på söndagar , så då får man väl fråga eller?
Oscar tog till alla medel han kunde för att finna sin inre frid ... ... o kyrkan öppnade sina dörrar, fick honom att må bra.
Även om det inte faller in i min egna linje, så känns det skönt att Oscar hade guds ord nära sig (oj vad det känns jätte konstigt att säga, guds ord)
O fick de Oscar må bra så får det oss att må bra, så om nu söndagarna är gud dag så faller det la ganska naturligt att man känner Oscar finns med oss lite extra just idag.

På tal om Oscar så vakna jag med honom i tankarna ... för att jag vakna med kramp i vadmuskeln, och när vi var små o jag kunde vakna av samma skäl så var det Oscar den jag väckte, för att han skulle hjälpa mig.
Oscar masserade min muskel så krampen försvann
Jag vet inte om det bara händer mig, men ofta hände det när min ben var fulla av dans ... ... o det e ofta det hehe.
En sovande Oscar fanns alltid där o hjälpte till.

ja, o så går dagarna med mkt glada minnen, mkt kärlek från familjen och vi håller oss sysselsatta med allt vad Oscar hade, musik, film, bilder o mängder va bilder.

Bilder är ett kapitel för sig hehe


Som alla gör när man flyttar hemifrån o hälsar på mamma o pappa så plockar man alltid med sig lite bilder då o då ... den vill jag ha, den vill jag ha ... åhh den med.osv.
Jag hittar mina bilder hos syrran o tvärt om, men att Oscar lyckats få med sig så många barndomsbilder var ju riktigt roligt.
Så fina bilder ... på han, på oss på oss och han mm.
Nu sitter jag och scannar så jag o syrran har var sitt ex av alla våra bilder.
o klart beordrar lilla mamma om hjälpa henne med bilder till henne.
så förutom allt så scannas det bilder till tusen.Ja, i övrigt så kan jag berätta att den stormning av stöd från alla er verkligen hjälper i vårt sorgarbete.
Att ha familjen nära känns jätte skönt, o det kan vi tacka Oscar för, att har fått oss att inse vikten av att vara en enad och stark familj, inte för att vi någonsin varit en familj med konflikter. Utan för att ta hand om varandra på ett så kärleksfullt sett som man i dagens samhälle oftast glömmer bort.
Man tar alla sina nära o kära för givet, eller som jag ser i andra familjer hur deras konflikter tär på familjen.
Jag vet inte hur jag skulle klara mig om vi i min familj inte kunde fira Jul, födelsedagar eller bara happy dagar tillsammans
Min mamma och pappa som gör allt för oss och lika så gjorde allt för Oscar, är ett par klippor.
Besos mami y papi.

ok, tack alla för ert enorma stöd.
Alla mina gamla vänner, alla mina nya vänner, alla mina bästa vänner.

nu ska jag vila lite ... chaito no mah!

3 kommentarer:

Pysen73 sa...

Tänker på dig vännen.
Jag är glad att du har världens finaste familj där hos dig och att ni tar hand om och hjälper varandra!

Kalle sa...

Hej Fernando. Håller med dig till fullo att man oftast tar allt för givet. Du är inne i en svår fas, och har gått igenom den jag med. Rinner tårar på mig fortfarande, & det är ändå 3 år sedan storebror lämnade mig & familjen. Var stark. Kram Kalle.

Nando´s Mind sa...

Helena, ja jag är så glad över att ha de mina så nära. Och ja, de är underbara, ibland fattar de ej riktigt hur underbara.
tack Tack.

kalle, jag finner inga ord, beklagar sorgen.
Jag kan idag säga att jag känner att det kommer att ta tid att tänka på oscar utan att bli ledsen, så jag förstår dig.
Kram Nando.